‚Äč
Quad Two masthead v2 - Quad Two

Quad Two

Quad Two provides four floors of flexible Grade A office space within an emerging quadrangle of commercial and leisure facilities designed to create experiences that enhance individual wellbeing and health amongst employees.

Quad Two continues the striking visual character that is unique to the developing Quad area. The elevations are based on timeless concepts of scale, light and reveal and create a connection to the natural setting with an earthy colour palette designed to complement the reflections of the trees and landscape, giving Quad Two its own distinct identity. The design takes a human-centred approach to sustainability and wellbeing and the interior spaces are designed to foster calm, balanced and healthy environments. Landscape plays an important role in improving the wellbeing and productivity of staff.

Quad Two will provide a transformational public realm and landscaped space in a key campus hub development made up of a gym, café and the ‘Quad One’ office building. The landscape design strikes a balance between amenity space and habitat by providing infill tree planting within the existing copse; and accessible seating areas beneath new tree planting. The ‘Harwell gardens’ will provide an active edge to the large lawn area. The gardens will feature pathways and seating that can accommodate outdoor meetings, social gatherings and leisure walks at the heart of the UK’s leading science and innovation campus.

Quad Two mezzanine - Quad Two

Illustrative images of Quad Two

Quad Two reception - Quad Two

For full specifications, download the Quad One brochure here.
Alternatively, please complete the contact form here.